Bel voor meer informatie: 06 21185693

Prijzen en algemene voorwaarden

Verhuur
Feestgarderobe verhuurt altijd leuke themakleding voor verkleedpartijnen van kwaliteit tegen huurprijzen die een fractie zijn van de aanschafprijs. Make-up of extra artikelen kunnen eventueel hierbij nog extra worden gehuurd of aangeschaft.

Hoe werkt het?
U belt of mailt ons voor een afspraak om kleding te komen passen. U geeft dan aan het aantal personen en het thema. Hierdoor bent u verzekerd van de beschikbaarheid van de kleding en kunt u in alle rust de kleding passen. U kunt de kleding meteen meenemen als u het nodig hebt binnen 4 dagen, of u kunt de kleding reserveren.

Huurperiode
Feestgarderobe verhuurt de kleding per feest, dus bijvoorbeeld op vrijdag ophalen en retourneren op de maandag daarop als u het zaterdag nodig heeft.

Huurprijs
 
Alle kleding die staat vermeld heeft een huurprijs van € 12,50 per dag tenzij anders vermeld. Voor accessoires geldt een afwijkend huurprijs van € 2,50. Pruiken worden apart verkocht i.v.m. de hygiëne. Voor een langere aaneengesloten huurperiode worden andere tarieven gehanteerd.

Huren per onderdeel
Bij de Feestgarderobe bestaat de mogelijkheid om ook eigen combinaties te maken met accessoires zoals brillen, hoeden, mutsen, zwaarden, pistolen, valse wimpers, snorren, baarden, valse tanden, handschoenen etc. om uw outfit helemaal af te maken.

Drukke perioden
Wij adviseren in perioden met (inter)nationale feestdagen ruim van te voren contact met ons op te nemen en te reserveren.

Hygiëne
Na elke verhuur wordt de kleding gereinigd of vervangen. Wel zo fris.

Borg
Bij het afhalen van de kleding vragen wij een borg, die u terugkrijgt als de kleding onbeschadigd en op tijd wordt teruggebracht.

Betaalwijze
U kunt bij ons niet pinnen. De betaling en de borg dient dus contant te worden voldaan bij het afhalen van de kleding. Of u kunt natuurlijk het verschuldigd bedrag van te voren overmaken.